Различни по вид и количество наркотични вещества са намерени и иззети

...
Различни по вид и количество наркотични вещества са намерени и иззети
Коментари Харесай

Спецакция в Бургас: Задържаха четирима души за притежание и разпространение на наркотици

Различни по тип и количество наркотични субстанции са открити и конфискувани вследствие на взаимни полицейски дейности на чиновници от бургаската полиция и отдел „ Югоизточен ” на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност " (ГДБОП). Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Бургас. 

Близо 200 грама тревна маса, реагирала при полевия тест на канабис, е открита и конфискувана от частна къща, ситуирана на ул. „ Мадара ” в бургаския квартал „ Победа ”. Имотът е населяван от 20-годишен престъпно проявен бургазлия. Същият е бил тестван в региона на Централен плаж - Бургас на 31 август, като у него са открити 24 пакетчета със зелена суха тревна маса. Извършено е претършуване на дома му, при което в стъклен буркан и пластмасова кутия са открити и конфискувани още съцветия зелена суха тревна маса. Той е арестуван за период до 24 часа, а по случая е стартирано следствие, прецизираха от полицията.  

„ Актуалният напоследък „ друсан чай ” с общо тегло към кг е открит в дома на престъпно проявен 41-годишен бургазлия, ситуиран на ул. „ Кракра ” в кв. „ Победа ”. Част от откритото количество е било укрито под мивка в особено пригодена „ ниша ”. Мъжът е арестуван за едно денонощие, само че с прокурорско разпореждане срокът на задържане е продължен до 72 часа ", оповестиха от бургаската полиция.  
 
 Оттам допълниха, че над половин кг марихуана е открита и иззета от къща в Ахелой, населявана от 38-годишен престъпно проявен мъж. Проверката на управляващите е осъществена след получени данни за отглеждани от него канабисови растения. Същият е арестуван за развъждане на растението, като работата по определяне местоположението на канабисовата равнища продължава.

Стотици таблетки екстази са конфискувани от 37-годишен престъпно проявен помориец, който е арестуван директно преди осъществяване на договорка по продажбата им. Същите преди този момент са съхранявани в тайник в дома му в Поморие. Той е арестуван за период до 24 часа. По информация на Министерство на вътрешните работи същият е арестуван преди месец с кг марихуана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР